Omdat wij nieuw zijn gaan we eerst leden opbouwen. Zodra u een mail van ons ontvangt voor een date betekent dit dat wij voldoende leden hebben. na de eerste date betaalt u het lidmaatschapsgeld. geen dates geld terug....wacht geduldig tot ons bestand op volle sterkte is. we zijn nieuw maar zijn gebrand op uw succesverhaal....ik ken alle valkuilen van relaties sluit je aan bij mij! we gaan knallen

vr gr. pieter mazereeuw!

 

ik zou het op prijs stellen als u een mailtje wil sturen als u vind dat de site anders moet zijn...of wat er beter kan...we draaien nu 14 dagen proef en willen graag uw mening!
wat moet er volgens u anders zodat u tevreden zou zijn...

mail naar happie2gether@gmail.com

de intake gaat in principe via de email. maar als u liever persoonlijk ingeschreven wil worden rekenen wij 47.50 per gereden uur plus brandstof.

Wanneer uw abonnement begint af te lopen dan sturen wij u een herinnering, u kunt dan uw abonnement met 1, 3 of 6 maanden verlengen. Vanaf het moment dat uw abonnement is afgelopen wordt u niet meer meegenomen in ons matchingsysteem. Uw gegevens worden wel nog tot een half jaar na het aflopen van het laatste abonnement bewaard. 

Betalingen gaan via het abonnementen menu. Of u klikt hier.

In de toekomst willen wij overgaan op Ideal, tot die tijd kunt u het abonnement afnemen door het bedrag over te maken. Vermeld daarbij dan wel even om welke aankoop het gaat. Het rek.nr. kunt u vinden onderaan het aankoopbewijs die u via email ontvangt. 


Daarna kunt u de vragenlijst invullen en daar uw (profiel)foto uploaden (voor Google leden) of uw profielfoto sturen naar: happie2gether@gmail.com.

Indien u een intake aan huis wenst verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen.