Onderaan deze pagina kunt u de link naar de vragenlijst vinden*

 

De vragenlijst is opgebouwd uit 3 delen:

- Persoonlijke gegevens,

- Wie bent uzelf, en

- Wat zoekt u.

 

Als aanvulling is het ook mogelijk een persoonlijkheidstest in te vullen. Lees er hier meer over: Persoonlijkheidstest

 

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt voor administratieve doeleinden. 

De overige vragen zijn voor ons matchingsysteem die berekent wie binnen uw antwoorden past en wederzijds. Zo kan het zijn dat een match voor u voor 85% bij u past, terwijl u misschien voor 90% bij de match past. Deze informatie wordt dan ook weer gekoppeld en zo komende de ideale matches, op basis van de informatie die u gegeven heeft.

Uw antwoorden zijn puur alleen voor de matchingdoeleinden. Deze zullen niet worden doorgegeven aan potentiële matches. Er zitten directe en persoonlijke vragen bij, informatie die u misschien niet direct aan uw date wilt geven, maar die wel leidend kunnen zijn in het vinden van een geschikte partner. Wij van Happie 2 Get Her verwachtten van u dat u de vragenlijst naar waarheid invult, alleen zo kunnen wij echte matches voor u vinden.
Ervaring leert dat mensen elkaar beter leren kennen in het echt. Daarom is ons systeem zo gecreëerd dat matches pas met elkaar gaan communiceren op de date. 

Elke week zullen wij u de matches van die week doorsturen. Mocht u meerdere matches hebben dan krijgt u de top 3 van die week. De enige informatie van de matches die wij wel aan u verschaffen is de voornaam en de (profiel)foto en de bijbehorende matching percentage. Wederzijds is dit alle informatie die wij van u doorgeven aan de matches. Het idee is dat u eerst met de best passende match op date gaat. Mocht u bezwaren hebben, omdat u bijvoorbeeld de match in kwestie al kent, dan kan deze van de lijst geëlimineerd worden en gaan we gelijk over op nummer 2, etc.

Het idee is dat u de beste matches een kans geeft. Al lijkt hij/zij op het eerst gezicht niet op uw droomman/droomvrouw. Vergeet niet dat de persoonlijkheden zijn getest en deze op elkaar aansluiten. De eerste dates met een match zijn bij ons, het kost u niks behalve tijd en mogelijk loopt u weg met de liefde van uw leven. 

 

*Let op: een ingevulde vragenlijst wordt alleen in behandeling genomen wanneer u een abonnement bij ons heeft aangeschaft. Uw gegevens worden tot een half jaar bewaard nadat uw abonnement is afgelopen. Mocht u bijvoorbeeld 5 maanden lang geen lid meer zijn geweest en u dan weer aanmeldt dan kunnen wij de gegevens gebruiken die u destijds heeft ingevuld en hoeft u de vragenlijst niet perse opnieuw in te vullen.

Vragenlijst voor Google leden, hier kunt u uw profielfoto bij uploaden

 

Vragenlijst voor Niet-Google leden. U dient uw profielfoto te sturen via e-mail